VI UTFÖR

HÅLTAGNING

Håltagning är ett väldigt brett område som utnyttjas både vid om- och nybyggnation. Vi är specialicerade på betonghåltagning och tar emot alla typer av uppdrag inom området. Vi utför allt från små servicejobb till stora entreprenader. Oavsett vad arbetet gäller så hjälper vi Er på bästa sätt genom vår erfarna personal och moderna utrustning. 


SÅGNING

Vi utför sågning för dörr- & fönsterhål, väggar och murar. Vi sågar även för att göra plats för rör, kablar, ventilationer och avlopp. Vi utför även större uppdrag så som sågning för nya trapphus, hisschakt och garageportar. Med vår långa erfarenhet är inga uppdrag för små eller stora för oss. Vi använder oss bl.a. av rälsgående högfrekvenssågar, golvsågar och wiresågar.RIVNING

Vi skräddarsyr lösningar på alla sorters rivningsarbeten efter kundens behov. Med hjälp av modern utrustning tar vi ner väggar, tak och golv. Våra robotar kan utrustas med verktyg för betongklippning, bilning, fräsning, schaktning och sortering. Vi har även kompaktlastare så att vi kan transportera ut rivningsmaterialet.


Vi tar alltid hänsyn till våra kunders önskemål och lämnar alltid arbetsplatsen ren och snygg.

ÖVRIGT

Vi erbjuder även lättrivning, gjutning och andra helhetslösningar. Kontakta oss så hjälper vi Er med lösningar på problemen!

KONTAKTA OSS FÖR KONSULTATION